Linkek



Ez a blog azért született, hogy irányt mutasson a tökéletes boldogsághoz. Tudom, hogy az iránymutatás nem egyszerű dolog. Számos feltétel megléte szükséges ahhoz, hogy a tökéletes boldogság megvalósuljon. Mondhatnád, hogy a feltételek jelentős része nem rajtunk múlik, hanem tőlünk független tényezők eredője. És már itt is vagyunk annál a pontnál, ami miatt elhatároztam, hogy blogot írok.
Az ember életének fő célja megtalálni azokat a hasznos tevékenységeket, amelyekben egyedülállót tud alkotni azzal, hogy az mások megelégedésére is szolgáljon. Ahhoz, hogy valaki ki tudja magából hozni a legjobbat, először is jól kell éreznie magát.
A cikkek olyan témákat dolgoznak fel, amelyek segítenek abban, hogy minden helyzetben a legoptimálisabb megoldást válasszuk.

2011. szeptember 19., hétfő

A vizualizáció ereje

"A vizualizáció azt jelenti, hogy célt adunk az álmodozásnak."
                                                                         Bo Benett

Bámulatos hatást érhetünk el, ha egy-egy testrészünkre rendszeresen gondolunk.

Agyunk hihetetlenül reagál mindenre, amire odafigyelünk.

Az agy nem tesz különbséget valós és elképzelt dolgok között.

Céljaink elérése érdekében ezt használjuk fel. A gondolatok és a szavak stimulálják az agyat.

Vizualizáció esetén vegyi anyagok áramlanak az agyból a test minden részébe, ahol kapcsolatban lépnek a sejtekkel és a DNS-sel. Gének aktiválódnak, vagy deaktiválódnak.

Vizualizáljuk a gyógyulást és az be is fog következni!

Amit nagyon akarunk, az megvalósul!

Vizualizációs képességünket napi gyakorlással kell karbantartani. Az eredmény attól függőn jelentkezik, hogy mennyire hiszünk benne és mennyire vagyunk kitartóak.

/David R. Hamilton: Az elme gyógyító ereje c. könyve nyomán/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése