LinkekEz a blog azért született, hogy irányt mutasson a tökéletes boldogsághoz. Tudom, hogy az iránymutatás nem egyszerű dolog. Számos feltétel megléte szükséges ahhoz, hogy a tökéletes boldogság megvalósuljon. Mondhatnád, hogy a feltételek jelentős része nem rajtunk múlik, hanem tőlünk független tényezők eredője. És már itt is vagyunk annál a pontnál, ami miatt elhatároztam, hogy blogot írok.
Az ember életének fő célja megtalálni azokat a hasznos tevékenységeket, amelyekben egyedülállót tud alkotni azzal, hogy az mások megelégedésére is szolgáljon. Ahhoz, hogy valaki ki tudja magából hozni a legjobbat, először is jól kell éreznie magát.
A cikkek olyan témákat dolgoznak fel, amelyek segítenek abban, hogy minden helyzetben a legoptimálisabb megoldást válasszuk.

2010. július 22., csütörtök

Lazíts, engedd el magad!


Menj ki egy pár percre a tiszta levegőre!

Ha teheted, hunyd be a szemedet és figyeld a légzésedet!

Belégzés: Szívd be a friss levegőt. Lazulj el! Érezd a természet erejét és a belülről áradó szeretet érzését!

Kilégzés: Fújd ki a tüdődből az elhasznált levegőt! Gondolj arra, hogy távozik minden felesleges, feszültséget előidéző káros energia.

Képzeld el magadat olyannak, amilyen lenni szeretnél!  Ez az érzés az öröm és az elégedettség kiapadhatatlan forrása.. Egyszerűen csak érezd jól magad!
Az elmúlt pár perc busásan meghozza a gyümölcsét. Egy - egy nagyobb feladat előtt töltsd fel magad pozitív energiával .

Őszintén bízz önmagadban! Lásd a képzeletbeli képernyőn, ahogy elérted a kitűzött célt!
Boldog és elégedett vagy! Hiszen  minden tőled telhetőt megtettél! Igaz?
Ha igen, akkor mondj érte magadnak és a támogatóidnak köszönetet!

Köszönöm - köszönöm - köszönöm!