LinkekEz a blog azért született, hogy irányt mutasson a tökéletes boldogsághoz. Tudom, hogy az iránymutatás nem egyszerű dolog. Számos feltétel megléte szükséges ahhoz, hogy a tökéletes boldogság megvalósuljon. Mondhatnád, hogy a feltételek jelentős része nem rajtunk múlik, hanem tőlünk független tényezők eredője. És már itt is vagyunk annál a pontnál, ami miatt elhatároztam, hogy blogot írok.
Az ember életének fő célja megtalálni azokat a hasznos tevékenységeket, amelyekben egyedülállót tud alkotni azzal, hogy az mások megelégedésére is szolgáljon. Ahhoz, hogy valaki ki tudja magából hozni a legjobbat, először is jól kell éreznie magát.
A cikkek olyan témákat dolgoznak fel, amelyek segítenek abban, hogy minden helyzetben a legoptimálisabb megoldást válasszuk.

2010. július 14., szerda

Útmutató a napi gyakorlatokhoz

Folytatjuk a Szívesség kérése c. cikket!

Abban az esetben, ha teljesen egészségesek vagyunk, a szinten tartás érdekében a megelőző két cikkben foglaltak napi elolvasása elegendő.
Abban az esetben, ha egy konkrét testrészünk, vagy szervünk kiemelt erősítést igényel , akkor csak az adott testrészhez, vagy szervrendszerhez tartozó bekezdést /a második bejegyzésből/ olvassuk.
A kiválasztott bekezdés  a "szomszéd" testrészeket, illetve szerveket is tartalmazza. .
Mivel minden mindennel összefügg, a kívánt hatás így gyorsabban elérhető.

Napi gyakorlatok tökéletes egészség esetén:

Szervezetünk általános erősítése
/az első bejegyzésből/, illetve az egész testünk kényeztetése /a második bejegyzésből/ elolvasása.


Amikor gyors segítségre van szükség:

Ekkor nincs idő arra, hogy a fenti sorrendet kövessük.
Például, gyomorfájás, epegörcs, vagy izomgörcs esetén az alábbi rövid mondóka segíthet:

Koncentráljunk az adott testrészre vagy szervre és tegyük rá a kezünket.
A kézrátét nyugtató hatású.
Ezt követően mondjunk pozitív és támogatást kérő szavakat és higgyünk is a jelentésükben!

Laza - laza - laza! Nyugalom - nyugalom - nyugalom! Türelem - türelem - türelem!
Minden a legnagyobb rendben, semmi ok az aggodalomra!
Elmúlik - elmúlik - elmúlik! Testi lelki harmónia! Kérlek szépen nyugodj meg!
Gyógyítom - gyógyítom - gyógyítom! Jól érzem magam!

Kérem belső és külső Támogatóim segítségét az egészségem helyreállításában!


Köszönöm - köszönöm - köszönöm!

Ezt addig ismételjük, amíg a konkrét testrészben, vagy szervben fel nem oldódik a feszültség .

Emlékeztető:

Mindig jelen időben fogalmazzunk, mintha már a kérésünk beteljesült volna. Ezért az erősítések végzése közben betegségről nem beszélhetünk!


Megjegyzés:

A fenti módszereknek semmilyen káros mellékhatása nem ismert. Ezek csupán a gondolat erejét hivatottak az egészségünk szolgálatába állítani.
Ezzel együtt, aki nem hisz abban, hogy ez segíteni fog, az ne alkalmazza!
A fenti - jórészt saját tapasztalaton alapuló -, módszerek alkalmazása előtt kérje ki orvosa tanácsát.

Testünk kényeztetése

Folytatjuk a Szívesség kérése" c. cikket!

Az egészségünk általános megerősítése után vegyük sorra a testrészeinket és a belső szerveinket!
Ez a felsorolás még mindig nem egy konkrét szerv erősítésére szolgál. Az átolvasás célja emlékeztetni az agyunkat arra, hogy ma sem feledkeztünk meg testünk egyetlen "eleméről" sem.

Gondosan figyeljünk arra, hogy gondolataink megfogalmazása során csak pozitív jelzőket használjunk!
Ha teljes átéléssel, hittel és lelkesen "adjuk elő"a mondanivalónkat, az agyunk elhiszi, amit mondunk.
/Itt is, mint az Agykontrollnál, a szóismétlések a megerősítést, az elfogadást szolgálják!/

Látom, hogy a hajam gyönyörű szép, jó állású. A hajhagymák sűrűk, egyenletesek, egészségesek. A fejbőröm tiszta, gyulladásmentes.

Látom, hogy az arcom szimpatikus, barátságos, kellemes, természetes, intelligens, kreatív, mosolygós, nyugodt, kipihent, kiegyensúlyozott. Az arcbőröm szép tiszta, sima, enyhén matt hatású.

Látom, hogy a szemem, okos, értelmes, vonzó és gyönyörű szép. Mindent tisztán és világosan látok. Minden nap regenerálódik a szemem. Fájdalom mentes, gyulladás mentes, kellően "olajozott". Tökéletes a látásom!

Látom, hogy a hipofízis, az agyalapi mirigy, mind a két pajzsmirigy, mind a két mellék pajzsmirigy, a nyakcsigolyák, a nyak nyirokmirigy rendszer, a hátcsigolyák, a derékcsigolyák, a keresztcsont, a keresztcsonti csigolyák és a farkcsont, a végbél és a nemi szervek 
tökéletesen egészségesek, gyulladás mentesek, szövetrendszerük rendezett, szövettani elváltozás nincs, kiválóan ellátják a feladatukat

Látom, hogy mind a két vállam, mind a két lapockám, mind a két karom, mind a két kézfejem és mind a tíz ujjam, mind a két hónalj nyirokmirigy rendszer és mind a két mellmirigy rendszer
tökéletesen egészséges, gyulladásmentes, szövetrendszere rendezett, szövettani elváltozás nincs, kiválóan ellátják a feladatukat.


Látom, hogy a szív, a szívburok, az aorta, a testemet behálózó ér- és visszérpályák, a vér pH. értéke, a sejtjeim, belső elválasztású mirigyeim sav-lúg egyensúlyának az aránya, a sejtjeim vitaminnal, nyomelemmel és ásványi anyaggal való ellátottsága
tökéletesen egészséges, gyulladás mentes, szövetrendszere rendezett, szövettani elváltozás nincs, kiválóan ellátják a feladatukat.

Látom, hogy a szájnyálkahártya, a fogaim és az ínyem, a légcső, a tüdők és a hörgők, a nyelőcső, a gyomor és a máj méregtelenítő funkciói, az epe, az epehólyag, az epevezeték, az epehólyagban található folyadék-összetétel aránya, a hasnyálmirigy inzulintermelő képessége, a hasnyálmirigy emésztő enzim termelő képessége és a lép,
tökéletesen egészségesek, gyulladás mentesek, szövetrendszerük rendezett, szövettani elváltozás nincs, kiválóan ellátják a feladatukat.

Látom, hogy mind a két vesém, mind a két mellékvesém. A vesevezetékek, a húgyhólyag és a húgycső. A méhem, mind a két petefészkem, a petevezetékek és a hüvely, /Az ivarszervek/
tökéletesen egészségesek, gyulladás mentesek, szövetrendszerük rendezett, szövettani elváltozás nincs, kiválóan ellátják a feladatukat.
 
Látom, hogy a szigma bél, a patkóbél, a nyombél és a vakbél, a vékonybél teljes szakasza, a felmenő vastagbél, a könyök, a haránt vastagbél, a könyök, a leszálló vastagbél és a végbél
tökéletesen egészségesek, gyulladás mentesek, szövetrendszerük rendezett, szövettani elváltozás nincs, kiválóan ellátják a feladatukat.

Látom, hogy a kismedence, a nagymedence, a hasizom, a hashártya és a hasfal, illetve a fel nem sorolt belső szervek, belső elválasztású mirigyek  
tökéletesen egészségesek, gyulladás mentesek, szövetrendszerük rendezett, szövettani elváltozás nincs, kiválóan ellátják a feladatukat.

Látom, hogy mind a két formás fenekem, mind a két formás lábam és lábfejem, a lábamban lévő ér- és visszérpályák
tökéletesen egészségesek, gyulladás mentesek, szövetrendszerük rendezett, szövettani elváltozás nincs, kiválóan ellátják a feladatukat.

Kérem belső és külső Támogatóimat, hogy segítsenek az egészségem megőrzésében! /Folytatjuk!/