Linkek



Ez a blog azért született, hogy irányt mutasson a tökéletes boldogsághoz. Tudom, hogy az iránymutatás nem egyszerű dolog. Számos feltétel megléte szükséges ahhoz, hogy a tökéletes boldogság megvalósuljon. Mondhatnád, hogy a feltételek jelentős része nem rajtunk múlik, hanem tőlünk független tényezők eredője. És már itt is vagyunk annál a pontnál, ami miatt elhatároztam, hogy blogot írok.
Az ember életének fő célja megtalálni azokat a hasznos tevékenységeket, amelyekben egyedülállót tud alkotni azzal, hogy az mások megelégedésére is szolgáljon. Ahhoz, hogy valaki ki tudja magából hozni a legjobbat, először is jól kell éreznie magát.
A cikkek olyan témákat dolgoznak fel, amelyek segítenek abban, hogy minden helyzetben a legoptimálisabb megoldást válasszuk.

2010. július 12., hétfő

Szivesség kérése

Kihez fordulhatunk segítségért?

Ha az életünkben - akár az egészség, akár a munka, vagy egyéb területen -,  jelentős változásra készülünk, bízzunk abban, hogy a döntés meghozatalánál, illetve a végrehajtás során nem vagyunk egyedül.

Vegyük igénybe belső és külső Támogatóinkat!

A segítséget akkor kapjuk meg, ha hiszünk abban, hogy rajtunk kívül még vannak olyan Támogatók, akik a mi "szolgálatunkban" állnak. Várják azt a pillanatot, amikor hívjuk őket! Lelkesen és teljes odaadással végzik a munkájukat, de csak akkor, ha ezt a segítséget őszintén gondoljuk és azt el is fogadjuk!

Ne feledjük: csak pozitív kéréshez kapunk segítséget!  

Kezdjük az egészség területével!

Különbséget kell tennünk az un. általános erősítés, illetve egy konkrét szerv támogatása között.

Általános erősítés:

Az alábbi szöveget naponta elolvashatod, de ennek mintájára készíthetsz saját "mondókát" is.
/Én naponta kétszer - munkába menet és jövet -, gyaloglás közben mondom a saját általános Mantrámat./

Általános erősítésre Neked is szükséged van, még akkor is, ha pillanatnyilag úgy érzed, hogy az egészséged teljesen rendben van

Szervezetünk általános erősítése:

Csodálatosan érzem magam! Boldog vagyok, képes vagyok bármire, egyensúlyban vagyok minden szinten!
Látom, hogy jó a tartásom, emelt fővel járok. Erős a csontozatom, a gerincoszlopom ívelése szabályos!
Látom, hogy a testemet szép, fényes, ép, a szivárvány színeiben pompázó, aranysugarú, ovális aura veszi körül, amely védi, óvja a testemet a káros külső, negatív hatásoktól. 
Látom, hogy kinyillik mind a hét csakrám: a korona csakra, a homlok csakra, a torok csakra, a szív csakra, a napfonat csakra, a szex csakra és a gyökér csakra és beáramlik a testembe a kozmikus, pozitív életenergia, amely átmossa, regenerálja, gyulladás mentessé teszi a testemet és a lelkemet.

Kérem belső és külső Támogatóimat, hogy segítsenek az egészségem megőrzésében! /Folytatjuk!/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése