Linkek



Ez a blog azért született, hogy irányt mutasson a tökéletes boldogsághoz. Tudom, hogy az iránymutatás nem egyszerű dolog. Számos feltétel megléte szükséges ahhoz, hogy a tökéletes boldogság megvalósuljon. Mondhatnád, hogy a feltételek jelentős része nem rajtunk múlik, hanem tőlünk független tényezők eredője. És már itt is vagyunk annál a pontnál, ami miatt elhatároztam, hogy blogot írok.
Az ember életének fő célja megtalálni azokat a hasznos tevékenységeket, amelyekben egyedülállót tud alkotni azzal, hogy az mások megelégedésére is szolgáljon. Ahhoz, hogy valaki ki tudja magából hozni a legjobbat, először is jól kell éreznie magát.
A cikkek olyan témákat dolgoznak fel, amelyek segítenek abban, hogy minden helyzetben a legoptimálisabb megoldást válasszuk.

2014. február 2., vasárnap

Az erő és az egészség

"A bennünk élő természeti erők a betegségek igazi gyógyítói"
                                                     Hippokratész /Kr.e 460 - 370 között/
                                                                                    A nyugati orvoslás atyja

Ha ránézel valakire, azonnal meg tudod állapítani, hogy egészséges-e, vagy sem. Hogy miből? Abból, hogy kirobbanó energiája van. Te is képes vagy arra, hogy ilyen egészséges és felszabadult légy! A szeretet ereje az, ami rávezet erre az útra.

Amit igazán akarsz, az a tiéd! És ebbe az egészség is beletartozik.Tárd ki a szíved, hogy átmossa a világmindenség pozitív, gyógyító életenergiája. Lazíts! Engedd el magad! Merj önmagad lenni! Figyelj a belső hangodra! Ez a hang mindig igazat mond, csak meg kell hallanod!

Amit a szíveddel látsz az, amit igaznak hiszel. A hit olyan érzés, amely erős vágyakon alapul. Ha az eddiginél magasabb életminőségre vágysz, akkor a negatív szokásaidon kell változtatnod. Ezen a területen mindenkinek vannak teendői.

Amit az érzékeiden keresztül valósnak érzel, az valóra is válik. Amit kisugárzol, - a vonzás törvénye alapján -, bumerángként tér vissza hozzád. Ezért nagyon figyelj arra, hogy mire gondolsz és miről beszélsz másoknak! Higgy az életed végéig tartó kiváló egészségben! Sugározz pozitív erőt a környezeted felé!

Érzéseid fokozatosan valamennyi sejtedet átitatják. A gondolataid alapvetően meghatározzák a testi egészséged mikéntjét. Pozitív gondolatok esetén a jó érzés végighalad a testeden. A sejtjeid akkor érzik jól magukat, ha a lelkedben boldogság lakozik.

Ha jó érzést táplálsz magadban, azzal másoknak is szeretetet adsz. Ha pozitív a kisugárzásod az emberek örülnek a társaságodnak. A lelki harmóniád a testedet egészségesen tartja, illetve szükség esetén meg is gyógyítja, méghozzá meglepően gyorsan.

Szabadulj meg a negatív gondolatoktól és védd magad a káros, külső negatív hatások ellen. Légy tisztességes az élet minden területén. Ez a jó érzés táplálja a lelkedet! Légy következetes!Tedd meg azokat az apró lépéseket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy elérd a kitűzött célt.

Ekkor olyan frekvenciára kapcsolsz, amely a hasonló gondolkodású embereket vonzza a környezetedbe. Ők is boldogok, egészségesek és sikeresek.

Rhonda Byrne: Az erő c. könyve nyomán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése