Linkek



Ez a blog azért született, hogy irányt mutasson a tökéletes boldogsághoz. Tudom, hogy az iránymutatás nem egyszerű dolog. Számos feltétel megléte szükséges ahhoz, hogy a tökéletes boldogság megvalósuljon. Mondhatnád, hogy a feltételek jelentős része nem rajtunk múlik, hanem tőlünk független tényezők eredője. És már itt is vagyunk annál a pontnál, ami miatt elhatároztam, hogy blogot írok.
Az ember életének fő célja megtalálni azokat a hasznos tevékenységeket, amelyekben egyedülállót tud alkotni azzal, hogy az mások megelégedésére is szolgáljon. Ahhoz, hogy valaki ki tudja magából hozni a legjobbat, először is jól kell éreznie magát.
A cikkek olyan témákat dolgoznak fel, amelyek segítenek abban, hogy minden helyzetben a legoptimálisabb megoldást válasszuk.

2012. július 23., hétfő

A bioenergetika

"miként belül, úgy kívül - miként fent, úgy lent"
                                      Hermész Triszmegitrosz

Dr. Bíró Dénes bioenergetikus szerint:  A világmindenségben az esemény egy megelőző ok eredménye, de egyben a soron következő esemény oka is. A bioenergia, a tudatra ébredés energiája.

Az ember a szellem, a lélek és a test egysége. Az ember nem zárható be a háromdimenziós világba. A mi világunk egy hét dimenzionális rendszerben határozható meg. Ebben kell a  lélek és a szellem valódi helyét és szerepét megtalálni.

Az aura a fizikai testet alkotó szilárd, folyékony, légnemű és éteri alkotórészek sejt típusú rendszere, a harmadik dimenzió tudathordozó eszköze.
A negyedik dimenzió tudathordozó eszköze az asztrális test - magasztos érzelmek és a vágyak, szenvedélyek, emóciók széles skálájával.
Az ötödik dimenzió tudathordozó eszköze a mentális test. Alsó szintjén a gondolatok holografikus gondolatformákon keresztül fejeződnek ki, a felső szintjén elvontan, formák nélkül.
A hatodik dimenhzió tudathordozó eszköze a lélek, az intuíció, ahol az értelem formák nélküli benyomásokban van jelen.
A hetedik dimenzió tudathordozó eszköze szellemi testünk - a szellem síkjában, amely anyaga a teremtői forrással kapcsolja egységbe a tökéletes embert. 

Forrás: Bíró Ica: A megújulás titkai

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése